Follow Me on Pinterest

09 marts 2015

Blog slutDet har været en rigtig dejlig rejse, især med jer mine fine blogvenner! Men jeg har besluttet at stoppe nu. Fordi det føles som et godt tidspunkt. Jeg er et andet sted nu end for 7 år siden da jeg begyndte at blogge, men åhhh hvor har det været godt for mig og jeg ville aldrig have undværet noget af det.
Men for ca 1 år siden begyndte jeg at mærke, at mine gentagelser irriterede mig: samme formuleringer, samme fotovinkler, samme type indlæg ja for meget af det samme helt enkelt! 
Længere og længere tid er der gået mellem indlæggene, og den dårlige samvittighed har naget. Det kender alle bloggere til, det ved jeg godt og et langt stykke tid forsøger man at finde gejsten igen.
Jeg må bare erkende at gejsten ikke er vendt tilbage til mig, for jeg kaster min energi over på andre ting såsom primært min forretning, men også på Facebook, Pinterest og nu også Instagram (som tegner lovende: meget foto, lidt tekst! lige mig!)
Jeg kan ikke rumme bloggingen også.

Uden bloggingen ville jeg ikke have været hvor jeg er nu!
Så meget klogere.
 
TAK til mine blogvenner, jeg lover at kigge ind til jer en gang imellem-
og håber jeg kan holde hvad jeg lover!
 
Kram Helle

5 kommentarer:

Lina Aggerholm sagde ...

Øv øv øv og øv. Det er så hyggeligt at følge din blog, få indtryk og nye ideer, men når lysten ikke er der så må det jo være sådan. men jeg tror at vi er nogen som ærgre os. jeg gør ihvertfald. Held og lykke fremover.
Mange tårevædende hilsner fra Lina

ETT RÖTT MONOGRAM sagde ...

Det var tråkigt och höra, du har varit en fin bloggvän. MEN vi kan ses på Instagram, jag har precis börjat där.
Om du vill så finns jag under annamariaf2015. (hittade inte dig)
Ha det gott och hoppas vi hörs
Kramar/AM

Janne i Fagerlia sagde ...

Det var trist å lese at du ikke blir å finne her inne lenger. Synes det har vært så kjekt å lese om din butikk og dine bruktfunn. Håper jeg finner deg på Instagram slik at jeg fortsatt kan følge med på hva du gjør. Lykke til videre med din spennende butikk!

Klem fra Janne

Mira sagde ...

Kommer til å savne deg!
Men føler det sånn selv også.

Hadet Godt.
Klem fra meg.

Cathrines Kreative Hjørne sagde ...

Alt til sin tid og jeg forstår deg godt! Men jeg vil savne deg, så det er jo synd du blir borte fra blogg-verden! Men jeg kommer nok også dit selv en dag, og kanskje er det ikke så veldig lenge til... 6 år har jeg blogget, og det er lenge! Helle, lykke til med din forretning og livet ellers fremover! Er jeg på dine kanter så skal jeg stikke innom! Klem Cathrine <3