26 april 2009

Monogram-høst fra gårdsdagens loppemarkedJeg kan efterhånden spotte dem på lang afstand. Selv når monogrammet ikke vender udaf, fornemmer jeg at det findes. Det er noget med stoffets kvalitet, vævning, slid og meget andet, der bare er blevet lagret i min hjerne som "monogram-data" som tiden er gået. Og gamle reparationer.Blåt og hvidt er altid et hit hos mig. Se også lige dette broderi af en tallerkenrække på en gammel håndklædeskjuler. Det øverste blå monogram stammer fra dette fine stykke.Det fine gamle linned lå for sig selv på et bord, hvilket jeg først opdagede sent. Der var det halve af det solgt. Det tager jeg som et tegn på, at disse klenodier er ved at blive værdsat. Det er godt. På de fleste markeder skal man rode lidt i bunkerne for at grave det interessante (for mig) frem.Heldigvis var der en del tilbage til mig!Nu viser jeg jo så bare monogrammerne. De sidder på de pyntelagener, dynebetræk og duge, jeg fandt, og de er ÅÅÅH, så smukke. Dog svære at fotografereEj monogrambroderi, men fornemt håndarbejde på denne lille dug.Hele molevitten kunne have tilhørt disse 2 prægtige ægtefolk. Fandt også dette billede igår!

6 kommentarer:

ETT RÖTT MONOGRAM sagde ...

Den Loppmarknaden skulle jag också önskat att jag varit på! Jisses så mycket fint, där gjorde du allt riktiga fynd.
Kram till dig
AnnaMaria

Pia sagde ...

Jeps - Monogrammer på puder er også et stort hit her:-)

Knus Pia

Crinoline sagde ...

Hei,Helle. Her skulle jeg også ha vært.For noen vakre funn du har gjort. I Norge tror jeg ikke man kan finne slike skatter på loppemarkeder lengere. Ønsker deg en fin uke.

LIVS LYST sagde ...

Hehe! Så du har et godt øye for monogrammer ja! Morsomt! Og jeg ser jo at du har funnet en del også!

Takk for titten her inne i din hyggelige blogg!

Hilsen Ljo

Dorthe sagde ...

Hej Helle.
1000 tak for hilsen på min Blog, det varmer så dejligt:-)
Sikke en masse fine ting du har købt på loppemarkede:-)
Super flot med monogrammer, det er så romantisk:-)
Jeg har i tankerne at prøve selv med hardangermønstre... ved ikke om jeg kan finde udaf
det, men det må vise sig.
Rigtig god uge:-)
Knus Dorthe

Unknown sagde ...

Hej

Det ser ud som jeg har fundet noget, jeg lyst til at kigge nærmere på - om genbrug. Går lige ud og laver mig en kop kaffe, så skal jeg rigtig kigge.
m.v.h.
maclo