18 april 2009

Have projekter med loppefund


 
Da de gode varme dage kom sidste uge, kom også lysten til at dekorere lidt rundt omkring i haven med nogen af de mange ting jeg har haft liggende "som man sikkert kunne få brug for en dag".
Den anløbne messing ampel i jugend stil (containerfund), blev fyldt med husløg og hængt på en gren af vores gamle vin, der om 3-4 uger vil give os skygge på terrassen (og grå hår, når efteråret kommer og drysser alle bladene i hovedet på os igen. Vi fejer og fejer.... nå den tid den sorg).
Terrassegulvet og de hvide mure er blevet renset for alger, lidt krukker plantet til og den gamle stol, jeg fandt i genbrugsbutikken forleden er ikke for fin til at komme ud og stå ved siden af de gamle træhavemøbler, som vi vist også er nødt til at gøre noget ved. En anden dag.Den grøn-mossede krukke var engang på fod, men kunne desværre ikke klare vinterens frost, så den knækkede af. Smide den ud var ikke nogen option, så jeg lavede dette lille menageri med stativ fra et gammelt irret solur (containerfund) og en fin lille birdie fra Røde Kors butikken, og nu står hele herligheden ved foden af en gammel stedsegrøn busk i haven.På en halvmur er der i tidernes morgen isat et staldvindue, mener faktisk der engang var stald her, så det er nok derfor det er der. Blev pyntet med gammel hyldebort og den knastørre dørkrans fra julen.

2 kommentarer:

Crinoline sagde ...

Hei,Helle. For en vakker terrasse du har og så kan man skimte vannet nedenfor.Fint har du pyntet i hagen også.Fortsatt god helg.

ETT RÖTT MONOGRAM sagde ...

Åh vilken fin terass du har! Och dina containerfynd, vilken tur.
Tycker krukan som gick av är fin med fågel på, jättevackert. Och din julkrans såg ut att vara fin än. Du har en härlig trädgård.
Njut av våren!
Kram till dig
AnnaMaria