Follow Me on Pinterest

23 april 2009

Charmerende brug af genbrug!



Check lige bloggen Charmerende Gjenbruk, og se hvad de har fundet på med gamle hæklede grydelapper, og kreativ anvendelse af gammelt bestik. Jeg har selv en svag side for grydelapperne, hjembringer som regel altid nogle nuttede eksemplarer fordi jeg ikke kan lade dem være.



Tænk hvis man havde tid (det hedder det ikke, det hedder prioriterer tiden anderledes) og havde evner og fingerfærdighed som damerne ovre på Charmerende Gjenbruk, hvad kunne man så ikke frembringe af herligheder!



Om ikke andet så har de inspireret mig til et blogindlæg, og det er jo ikke så ringe endda.

5 kommentarer:

ETT RÖTT MONOGRAM sagde ...

Såna grytlappar har jag haft! De finns nog inte kvar längre, kanske min mamma har. Virkning börjar komma tillbaka, jag skulle vilja virka en pläd. Små rutor och så sy ihop, men men... det är sånt som troligen inte blir av.
Ha det gott i solen.
Kram till dig
AnnaMaria

Brocante sagde ...

Hei der i Danmark! Endelig fant jeg en gjenbruksblogg i Danmark! Jeg kommer snart tilbake!

Crinoline sagde ...

Hei,Helle.Nydelige og forseggjorte grytelapper.Jeg kan faktisk huske disse fra barndommen.Ønsker deg en fin kveld.

Crinoline sagde ...

Hei igjen,Helle.Takk for hyggelig hilsen.Det blir ikke noe hagenarbeid på meg i helgen,kanskje litt planting i noen krukker.Ser etter lavendel,men de kommer litt senere.I morgen skal vi frakte et stort og tungt terrassebord ut til hytten(sommerhuset)vårt.Først i båt og så opp en bratt bakke fra sjøen.Gruer meg litt...Klem fra Crinoline

Irene sagde ...

Oh so cute! I love the way people used to embelish their everyday objects, and I admire people who still do today.