03 maj 2009

Udfordring - indretningstips

Jeg har fået en udfordring fra Crinoline, den går ud på at vise nogle ideer til indretning, og jeg har taget udfordringen op. Idet Crinoline viste sit fine vaskerum frem, tænkte jeg, at det kunne jeg jo også.

Mit vaskerum befinder sig i kælderen af vores gamle hus fra 1876, bygget som slagtehus med stalde, senere gennem ½ århundrede lægepraksis med beboelse. Der er ingen vinduer i vaskerummet, men en dør med adgang til overdækket gård, hvor jeg hænger vores tøj til tørre.
Tips 1)

Hæng malerier op i dit vaskerum. Jeg har arvet dette maleri fra min mormor, og syntes ikke det kunne passe bedre end over min vaskemaskine. Tænker på hende hver gang jeg er i vaskerummet, og det er tit!! Min morfar og mormor havde i en årrække vaskeri i Århus og på Nyelandsvej i København.


Tips 2.

Brug et gammelt plankebord til at lægge tøj sammen på. Mit plankebord stod i huset, da vi overtog det og for et par år siden flyttede vi det ned i vaskerummet. Bordet er praktisk fordi det er stort.Tips 3.Brug nogle gamle sylteglas til vaskepulver. Man har jo også alle mulige andre slags brogede ting stående som f.eks. skyllemiddel (bruger det sjældent, faktisk kun til mine elskede hjemmestrikkede trøjer), pletfjernere, specialvaskepulvere og så videre. Kønne er de ikke at se på, så dem kommer jeg op i kurven, så er de væk af vejen.

Nu giver jeg hermed udfordringen videre til Hvidt og til min søster Lone Pierette.

5 kommentarer:

Pia sagde ...

Hej Helle, Tusind tak for tipsene, og sikken et fint bord du har i vaskekælderen:-) Jeg tager selvfølgelig udfordringen i min blog:-)

Rigtig god week-end:-)

Knus Pia

ETT RÖTT MONOGRAM sagde ...

Det var en fin tavla, och den passade ju perfekt i din tvättstuga. Bänken är ett bar tips och burkarna med tvättmedel. Skulle du se våran tvättstuga skulle du bli förskräckt!!
Kram till dig
AnnaMaria

Crinoline sagde ...

Hei,Helle.For et flott vaskerom du har, til og med har du et maleri på veggen.Det er mye mere sjarmerende med gamle hus enn nye,heldige deg.Skulle ønske du ville vise mere.Mange klemmer fra Crinoline

Crinoline sagde ...

Hei Helle.Spørsmålet var slett ikke dumt.Det er nok flest jenter som har bunad,men noen gutter og menn har har det også. Datteren vår er nå en ung dame på 18 år,så det er lenge siden den har vært brukt.Hadet godt.

moni sagde ...

takk for skjønne tips, nå fikk jeg virkelig lyst til å pynte å vaskerommet. det med såpe i syltetøyglass var skikkelig dekorativt og lurt og det skal jeg ta med meg videre:) Nydelig med bilde over vaskemaskinen og et herlig bord du hadde.) ønsker deg en nydelig tirsdag:)