23 maj 2009

Porch swings ... og rosa romantik

Min gamle svinger af en havegynge fortjener næppe at blive kaldt en porch swing. Så er der ligesom anderledes pondus over den engelske betegnelse, no matter what. Vores terrasse kan næppe heller blive betegnet som en porch, hverken af back eller front slagsen. Fandt disse billeder på bloggen Hooked on Houses, hvor der hver fredag er et tema. Denne gang porch swings.


Bloggeren mente at det måtte være tid til noget porch-time med en stak indretningsblade og magasiner, hvilket inspirerede mig til at finde nogle af mine egne frem igen, igen. Man smider dem jo ikke ud, vel?

Kunne naturligvis ikke lige finde lækre billeder af porches, sådan går det når man leder efter noget specifikt, men jeg fandt så mange andre fine billeder jeg i stedet kunne dele med jer.

Det blev vist et studie i rosa romantik, det var åbenbart hvad jeg faldt for idag. Billederne er taget fra forskellige numre og årgange af Country Homes and Interiors

Her er mere rosa, nu fra et hus med en fin dør her i nærheden. Jeg kommer tit forbi på mine gåture, og nyder altid dette syn.I mit vitrineskab står dette fantastiske engelske fajancestel, som jeg købte på et marked sidste år. Rosa og lys grøn, fine farver sammen.
Ville have lagt denne fine gamle hæklede ting (ved ikke hvad dens funktion har været) ind i netbutikken, men fik det aldrig gjort. Nu faldt jeg over billedet, da jeg ledte i albummet efter noget rosa. OK, så lidt lilla?

Presset glas kan også være særdeles romantisk, her som rosa sukker og flødesæt. Til salg i min webbutik pirettehuset.dkDen gamle 1700 tals almanak mod vores terracottafarvede væg i entreen -(det er også LIDT rosa)

4 kommentarer:

Crinoline sagde ...

Hei Helle.Er det roser og romantikk hos deg i dag?Mange flotte bilder.Skulle gjerne ha hatt en slik terrasse med en porsh swings.Den heklesaken du viser,vet heller ikke jeg hva er.Ønsker deg en fortsatt fin helg.Klemmer fra Crinoline

ETT RÖTT MONOGRAM sagde ...

Men har du nätbutik, det har inte jag fattat. Så många rosa dröm-bilder, så vackert. Och ditt porslin är jättefint. Skulle gärna ha en veranda-gunga. Tyvärr har vi ingen sån fin veranda.
Nu ska jag leta rätt på din butik.
Ha en skön söndag
Kram till dig
AnnaMaria

M sagde ...

Takk for fine ord til meg.
Jeg våknet og tenkte GUD hva har jeg gjort, skrevet et SÅ personlig innlegg...også min blogg som bare skulle være morsom og gøyal...men nå har jeg nå engang gjort det, og alle kan jo relatere til sorg. Så da blir innlegget stående..
Deilige bilder av porch swings, tar meg rett tilbake til mine lange og mange opphold i USA.
Har nok ikke en slik selv, nåtildags ville jeg nok blitt svimmel....
Veldig søtt fløtesett!
Jeg skal kikke litt i web butikken din senere.
Klem fra meg!

Hannas Sjarmerende-GJENBRUK sagde ...

Så stemningsfuldt og lekkert hos deg. Ha en riktig deilig kveld. Klem Hanna