05 maj 2009

Flag og Kongen af Danmark
Nogen 17. maj nationaldag som i Norge er det jo ikke, men der flages i dag for Danmarks befrielse i 1945, og for de lyse nætters komme. Herligt at åbne vinduet og se flagene vifte hele vejen ned ad gaden, så må man godt blive lidt glad for sit land og synes flaget har nogle festlige farver.

Fandt by the way denne broderede national-sag på sidste loppemarked, sjov ting som passer fint til dette indlæg. Tilsyneladende broderet under 2. verdenskrig, hvis man kan stole på årstallet, og det kan man vel.

Mere fædrelandskærligt bliver det ikke!
Den broderede tekst lyder: - Om Kongen af Danmark staar danskerne vagt, thi Kongen og Danmark er eet-


5 kommentarer:

Crinoline sagde ...

For et sjarmerende bilde fra gaten din. Skulle gjerne vært på loppemarked i Danmark,du finner så mange flotte skatter.Jeg var innom Fretex i går,men fant ingen ting av interesse. I natt regnet det,men i dag skinner solen fra en nesten skyfri himmel.Ha en fortsatt fin dag,Helle.

ETT RÖTT MONOGRAM sagde ...

Det är fint med många flaggor. Det låter härligt och flagga för att de ljusa nätterna kommer.. så vackert. Jag kom inte ihåg att det var er Nationaldag idag. Fint broderat var det också.
Kram till dig
AnnaMaria

Pia sagde ...

Sikke fine billeder med flagene som vajrer - jeg så desværre ikke nogen her i byen, men så kan jeg jo heldigvis nyde dem på dine fine billeder:-)

Venlig hilsen Pia

Hannas Sjarmerende-GJENBRUK sagde ...

Takk for hyggelig hilsen. jeg ønsker deg en deilig helg.
Klem Hanna

ETT RÖTT MONOGRAM sagde ...

Hejsan. Det första jag tänkte på med figurinen var också Crinoline..
Där tänkte vi lika
Kramis AnnaMaria