26 marts 2009

Indrømmelser...

Man kan altid drømme. Fotoet er fra et gammelt nummer af House and Gardens.
Jeg er den heldige ejer af adskillige ombetrækningsprojekter. I hobetal står sofaer, lænestole, spisestuestole og skamler og venter på den dag, hvor jeg rigtig har tid og energi til den slags gøremål. Det er imidlertid altid et problem, hvilket stof man så skal vælge, og da jeg ikke er ret god til at beslutte mig (vægt) er processen så langtrukken, at det hele sjældent bliver til noget alligevelDenne sofa har stået på denne måde i 2 år i mit værksted, og der er MEGET lang vej endnu.
 
Posted by Picasa
Har været nødt til at pynte dette projekt med vintage puder, så man kan holde ud at se på det. Sædebetrækket ligger løst, fordi jeg kom til at klippe det for småt!!Med hensyn til farver og mønstre har jeg svaghed for tern, striber og kineserier. Jeg falder næsten altid for kombinationer af hvid og blå, rød og hvid, grå og gul og for pastelfarver generelt.
(House and Garden, samme nummer som før)

3 kommentarer:

ETT RÖTT MONOGRAM sagde ...

House and Garden där finns det mkt fint! Men jag tycker ditt var lika fint, vad duktig du är på att klä om möbler. Den röd-rosa rutiga var jättefin. Rutigt gör sig ofta bra.
Ha en fin dag i solen
Kram till dig
AnnaMaria

Crinoline sagde ...

Så heldig du er som har eget verksted. Det skulle jeg gjerne hatt. Synes stolen du har trukket om er nydelig, også den flotte hvite puten. Ha en fin kveld,Helle.

Jette K sagde ...

Hihi, jeg har kun et ombetrækningsprojekt. En gammel stol som stammer fra et venteværelse på Kjellerup sygehus, og som jeg har ejet i over 35 år. Det har jeg efterhånden købt 4 forskellige stoffer til. Indtil videre har jeg pillet det frygtelige gardinagtige stof af, som sad på det. Nu ser man det oprindelige hestehårsbetræk. Som desværre er revnet i sædet.

Jette