09 august 2011

Lampeskærme i gammelt linned


Stakkevis af kasserede gamle duge, lagener og dynebetræk ligger i min kælder.
Måske var der noget gennemslid eller pletter jeg ikke har kunnet få af, måske har der været ødelagt mellemværk, men det har betydet at jeg ikke kan/vil sælge det som det er.Nu har jeg fundet ud af hvad man blandt andet kan bruge det til. Man må eksperimentere og udfordre sin kreativitet, så på det 1. billede har jeg sat knappenåle i for at få flæsevirkning og for at følge konturen på et gammelt bart lampestativ, jeg havde liggende.
Elsker bare det krøllede look!
Og sådan kom det til at se ud, bortset fra et bånd med sløjfe, som jeg lavede ved at rive en lang strimmel af lagenet....det nåede jeg ikke at fotografere før det blev solgt.
Så på en regnvejrsdag - endnu en - er det naturligt at eksperimentere videre. Denne gang med et anderledes udformet lampestativ, foreløbigt ser den således ud, helt ufærdig.

 Herligt at have projekter at glæde sig til at lave.

Midt i krisetiderne, hvad skal der komme ud af denne uro på finansmarkederne...er mest bekymret for vores børns fremtid og muligheder.

Hvad siger I til det?
11 kommentarer:

elinAnita (eddaskreativiteter ) sagde ...

Kjeeeempefine ble de...har en haug av lampeskjelett...som jeg skal sy lampeskjermer på...men har ikke kommet gang ennu...var det vanskelig og lage??
ha en flott dag min danske venn..
klemklem på deg

Fågel Blå sagde ...

Åhhh så fina dom blev!
Vad duktig du är!
Och vilken ide!!!!
Ha en fin dag!
Kram Kathrine

Solveig sagde ...

Så flott det ble! Veldig kjekt å være litt kreativ, de skjerper sansene;o)
Ja, vi kom til DK - sender deg en mail med en liten forklaring;o)

Hva skal en tro om den økonomiske situasjonen på børsen....? Ikke lett - jeg er slett ikke flink til å forstå meg på denslags. Synes disse børsene svinger raskt som bare det. Får håpe det svinger seg opp igjen og at det ordner seg;o)

Ønsker deg fine augustdager, min venn.
Klem fra Solveig

Tone sagde ...

Nydelig ble det!! Du er heldig som har så mye fint stoff liggende!! Lykke til med prosjektet:))
Klem Tone

ETT RÖTT MONOGRAM sagde ...

Så fina lampskärmar, den första med vecken är min favorit. Bra och få användning av dina tyger. Jodå, maken är röntgad och väntar nu på tid hos ortoped, men det är lite kö. Inte bra alls med finanserna i USA, dyker dom dyker vi efter. Kanke kinesen tar över :o)...man vet aldrig. Mannen med mest bekymmer i hela världen är säkert Obama just nu.
Ha det gott vännen
Kramar
AnnaMaria

eWa sagde ...

Perfekt och vackert återbruk ! Du är en pärla Helle...kram

toves sammensurium sagde ...

heisann Helle...jeg eksperimenterer jeg også...her regner det også i store mengder og jeg og Gubben henger opp hyller på kontoret og prøver å få litt system!Deilig å ha slike dager.Men sååå flink du er da...lampeskjermene ble helt nydelige!!:)))
toveklem:)

Janne i Fagerlia sagde ...

Det gir en god følelse å se disse koselige lampeskjermene. Flott idé for gjenbruk av gamle stoff.

Skogslyckan sagde ...

Härligt Helle, älskar det tänket att man hittar nya användningsområden till det gamla och utjänta. Finns mycket kul man kan sy av gamla broderade örngott och lakan. Visst följer man finanskrisen och hoppas att de skall hitta en lösning, för det berör oss alla mycket.
Kram Pia

Alvas hobby sagde ...

Virkelig lekkert!!
En flott gjenbrukside:))
Dette likte jeg,litt krøllete og sååå sjarmerende!
Og kjekt å ha flotte ideer til det kommer en regnværsdag...her har det vært regn de siste dagene, og mye også:(
Men jeg har fått besøkt mange flotte bruktbutikker og funnet små "skatter".

Ønsker deg en fin Augustdag Helle!

Anonym sagde ...

Hej Helle,
Og tusinde tak for et par hyggelige oplevelser i din butik - da vi var på Nysted Camping. Den lampeskærm som jeg købte af dig er så fin på en gammel lampe jeg har i stuen - så hyggeligt!!!! c",) Og den fine gamle skuffe og bibel.... Jeg sender dig tit en hyggelig tanke når jeg ser alle de fine ting... c",)
Rigtig dejlig dag!!!
xxx-Anette