13 juli 2011

Lyspunkter



Må indrømme at jeg har ligget underdrejet et stykke tid. Blogging har ikke været på min prioriteringsliste, jeg har følt det som en pligt at skulle skrive indlæg og en belastning at skulle besøge og kommentere mine blogvenners indlæg.




Blogging skal ikke være en belastning, det skal være den store glæde og inspiration det plejer at være. Energitilførsel helt enkelt, og hvis det i perioder af ens liv ikke er det, må man tage konsekvensen af det.






Passe på sig selv først og fremmest.
Det har vi gjort et par dage i sidste uge, min mand og jeg på en lille sviptur til sønderjylland.... og åh nu kan jeg mærke at jeg får lyst til at dele. Er det ikke også det blogging handler om, at dele?

I den lille charmerende by Christiansfeld fandt vi frem til ovnsætterfirmaet, der har sat vores egen porcelænsovn op. Et firma med laaaang tradition for kakkelovnssætning og pottemageri.
Der var ikke åbent så vi kunne kun titte ind ad vinduerne til de fantastisk smukke kakkelovne.



Byen har håndværkstraditioner helt tilbage til grundlæggelsen i 1700-tallet hvor dygtige hollandske og tyske mestre blev hentet til byen for at sætte gang i udviklingen. Christiansfeld har været honningkageby lige siden grundlæggelsen, og vi nød en god kop kaffe med dejlige honnongkager med udsigt til byens gamle hotel.




Der er lyspunkter midt i mørket, nogengange skal man bare gå ud og lede efter dem.

Håber også at sommeren har lyspunkter for alle jer gode venner!






Posted by Picasa

7 kommentarer:

elinAnita (eddaskreativiteter ) sagde ...

Hallo Helle....
det blir ofte slik om sommeren at det blir litt roligere på alle bloggene tror jeg:)Det er jo ferie tid....hørtes ut som en koselig liten by det der...
klemklem til deg

Alvas hobby sagde ...

Hei Helle!
Det gjør godt med en slik tur, slappe av og få tilført energi:)
Vi trenger det til tider alle sammen.
Fantastiske disse kakkelovnene!
Ønsker deg fine sommerdager videre.

Take care.

Sommerklemmer!

brudeblogg sagde ...

Det er rart hvor mange som føler blogging som en plikt innimellom. Blogging må være lyst og noe som gir og ikke tar energi. Bloggpauser er helt i orden :)
Når det kommer nye innlegg, ser vi jo det.
Kos deg og nyt sommeren!

Landlige Hjem sagde ...

For noen herlige ord Helle, jovisst er det slik ;))
Nå setter vi kursen mot Sverige (Stockholm, Öland og Askersund) skal bli sååå godt kjenner jeg!!
lade batteriene og være sammen med de jeg er glad i ;)) det er livet det!
Nyt sommeren min venn ,)
varme klemmer fra mg,
Anki

Frøken Anker sagde ...

Christiansfeld er en sød lille by, med sjove traditioner. Var I på Brødremenighedens kirkegård? Kvinder ligger til den ene side, og mænd til den anden. Og helt bart. I kirken det samme - mænd og kvinder adskilt - også i dag.
(Jeg er født og opvokset i området)

Sjovt at høre derom fra andre :-)

God sommer

ETT RÖTT MONOGRAM sagde ...

Helt rätt Helle, man ska bara blogga när det känns kul. Vi finns ju kvar, och det är alltid jättekul när dina inlägg dyker upp.
Den staden har jag aldrig varit i, det är många ställen i Danmark jag missat.
Strålande sol här idag, jag förbereder för kvällens grillning av havskräftor.
Ha det gott och glad sommarkram.
AnnaMaria

Josefine sagde ...

Hei Helle

Så kjekt å se et innlegg fra deg igjen, har tenkt på deg. Godt å høre at dere hadde en fin stund i denne koselige byen! Her har jeg aldri vært, men fikk lyst til å besøke den ut fra dine beskrivelser.
Ovnene var nydelige...

Jeg kjenner meg så godt igjen i måten du skriver om blogging på. Noen ganger har en mer en nok med å klare hverdagsutfordringene. Da kan vi ikke prioritere blogging.

Det er så flott at du ser de små lyspunktene tiltross for det triste. Ønsker deg flere gode stunder i sommer min fine bloggvenn:)) Varme klemmer