24 juni 2011

Min smukke dejlige morDanserindeMine forældre. Guldbryllup i 2000

Jeg har mistet hende, hvordan skal man komme over det?


17 kommentarer:

Velkommen hos indretning med farver. sagde ...

Hej Helle.

Det gør mig ondt.
Sender dig mange tanker:-))

Knus Fra Susi

Anonym sagde ...

Kære Helle.
Så trist, så trist. Alle mine tanker går til dig og din familie. At miste er altid svært og tiden efter bliver svær at komme igennem. jeg sender en engel og positiv energi til dig.
Mange hilsner
Lina

Jorunns hage og hobby sagde ...

Kjære Helle.
Jeg tenker på deg!
Den første fase må man få ha sin sorg,bruke den tid man trenger.

Kjente på noen av min følelser da jeg mistet min mor!
Klem fra Jorunn

Janne i Fagerlia sagde ...

Kjære Helle, dette var trist å høre. Jeg mistet min far for noen år tilbake, så jeg vet hvordan dette oppleves. Han ble bare 63 år gammel.

Dessverre er det slik at når man kommer i vår alder, så oppleves det å miste ganske ofte. Våre foreldre, tanter og onkler faller fra en etter en. Trist, men slik er livet.

Nostalgia sagde ...

Så leit Helle.. mange varme tanker til deg.
Klemmer, Nostalgia

Sussi / Sussinghurst sagde ...

Man kommer ikke over det.... men det bliver lidt lettere at leve med, sådan hen ad vejen. Tag den tid til at sørge, som du har brug for.

ETT RÖTT MONOGRAM sagde ...

Beklagar sorgen Helle, det gör ont i hjärtat och höra. Det är så lessamt när en förälder går bort, en saknad som aldrig går över. Men saknaden och sorgen blir annorlunda efter ett tag. Goa fina Helle, jag önskar du var här så jag kunde krama om dig på riktigt.
Hjärtekram
AnnaMaria

Cathrines Kreative Hjørne sagde ...

Kjære Helle!
For et herlig bilde av din mor som ung!

Det var veldig trist å høre at du har mistet henne, og jeg tenker også på deg, og sender varme tanker!

God klem fra
Cathrine

eWa sagde ...

Det gör mig otroligt sorgsen att läsa att din mamma är borta men jag tror att efterhand så känner du att hon finns hos dig för alltid...så länge du finns, finns hon och det finns alltid ett sätt att nå varandra på...
Kram

Crinoline sagde ...

Så leit,Helle.Sender deg varme tanker.Klem

Josefine sagde ...

Kjære Helle...

Jeg har ikke fått blogget mye denne måneden. Har derfor ikke fått med meg at du har mistet din mor, dette var leit å høre...

Det er alltid trist når noen en er glad i forlater denne verden, og særlig når det er ens egen mor som alltid har vært der! Og så vakker hun var... det høres ut som hun har hatt et spennende og fargerikt liv:)

Mange varme tanker og klemmer til deg min skjønne bloggvenn

toves sammensurium sagde ...

Nei så uendelig vondt og trist! Jeg føler såå inderlig med deg,og jeg som har min kjære mor ennå sier det samme som deg,- hvordan skal man komme over det når det skjer??? Livets harde virkelighet farer hardt med oss :(
Du kommer nok aldr over henne,og det skal du heller ikke,men du lærer deg nok med å leve videre uten henne!Men jeg er sikker på hun er med deg på sitt vis likevel!
For en flott mamma du har,og det dansebildet var virkelig aldeles nydelig! Sender deg en god og trøstende klem Helle!!!!
toveklem:)

Alvas hobby sagde ...

Så utrolig trist!
Man kommer ikke helt over slikt,man må ta tiden til hjelp, og de gode minnene...

Mine varmeste tanker til deg og dine.
Ta vare på hverandre:)

M sagde ...

Kjære Helle, kom innom deg for å si hei, jeg har vært så skjelden på blogg...Stakkars stakkars deg som har mistet din mor. Det var et utrolig vakkert bilde av henne som danserinne. Ønsker deg alt du måtte behøve i tiden fremover. Varme tanker og klemmer , M

Solveig sagde ...

Så utrolig leit, kjære Helle! Nå blir ord fattige. Skulle bare innom deg og si hei. Ble så lei meg når jeg leste at du har mistet din mor. Sender deg mange varme tanker og ønsker deg det beste. Jammen ikke lett dette livet av og til. Vanskelig å finne fotfeste når livet blir rykket så hardt i trådene. Sorgen kan drive oss opp og ned i bølgedaler, men heldigvis letter det litt etterhvert.

Vi er mange som tenker på deg - og føler med deg.
God klem fra Solveig

susan said so sagde ...

Oh Helle, so sorry to hear that your mother has gone on. I know there are no words that can ease this, so please just know that I am sending you loving thoughts.

Hugs, to you. BIG hugs.

xo,
Susan

Jorunns hobbyblogg sagde ...

hei, så utrolig trist at du har mistet moren din, stor varm trøste klem til deg! Fantastisk nydelige bilder av henne.

- hyggelig at du er tilbake etterhvert, bloggen din er så flott med alle de gamle skattene!!
Jorunn