11 august 2010

Gammelt undertøj i Skælskør


Den sidste skoleferiedag tog vi på en kombineret indkøbs- og afslapningstur til Vestsjælland. Egentlig skulle vi have været til Fyn, men morgenoverfarten Tårs/Spodsbjerg var fuldbooket, så vi bestemte os til at køre over Storebæltsbroen istedet for at vente op ad formiddagen med at komme afsted.

På vejen kom jeg til at tænke på Åse, der havde kontaktet mig vedr. salg af en kasse meget gammelt linned, hun havde liggende. Hun bor nær Slagelse og da vi alligevel var i området, tog vi forbi og besøgte det søde ægtepar på deres smukke gård. Der gik således nemt et par timer med snak om det fine arvede linned, og det var grunden til at vi aldrig kom til Fyn! Mere om det senere!

Istedet tog vi til Skælskør for at få noget at spise. Dejlig by ved vandet, fine gamle bevarede bygninger hvoraf et af dem huser Bymuseet med disse skønne vinduesudstillinger!Den absolut perfekte måde at lokke en kludemutter som mig ind på et museum, altfor ærgerligt at der var lukket!
15 kommentarer:

Eva sagde ...

Åh, vilket underbart museum, ledsen för din skull att det var stängt :( Längtar riktigt efter att få åka till Danmark och se mig omkring igen - inte bara till Helsingör med omnejd som är det vanligaste för min del... ha en bra vecka !
Kram Eva

elinAnita (eddaskreativiteter ) sagde ...

Så koselig en tur da:)
nyt dagen søte du:)
eddaKlemmer

ETT RÖTT MONOGRAM sagde ...

Hej Helle.
Det blev en bra dagsresa ni gjorde, kan tro du fick med mycket fint linne hem. Så fina hus, och det var läckert med underkläderna i fönstret. En idé du kan göra i din butik också. Nu är jag inne på sista semesterveckan, håller på och målar ränder på köksväggen. Klockan i köket hade stannat, så jag trodde jag målade jättefort! Nu ska jag snöra på mig skorna och gå en runda, kommer säkert regn i em.
Må gott vännen
Kramar
AnnaMaria

Mitt hvite hus sagde ...

Virkelig flott... nydelig bygg...og så sjarmerende med det gamle undertøyet i vinduet... fikk spørsmål om jeg ville ha slikt undertøy i sommer ..men takket nei.. nesten så jeg angrer i dag..

Klemmer )=)

Lev Livet Lett Lokki sagde ...

Så lekkert!!
Finfint med undertøy - de matchet så smukt veggen!!
Og du, FOR et fantastisk dukkevitrinskap i innlegget under *sukk* altså det er så vidunderlig vakkert!! Og så har du bare fine ting!! Alt er liksom vakkert!! Ja det er skjønnhet hele veien her inne hos deg Helle!!
Takk for all inspirasjon!!
Ønsker deg en vidunderlig uke ❥❥❥
Klem Lokki

Josefine sagde ...

Hei Helle..

Å for et sjarmerende sted, så synd at museet var lukket. Herlig med undertøyet i vinduet, er som deg...elsker slike klær!

Må ha vært en kjekk tur til din bekjente som har sånne fine ting liggende, så heldig du var!

En vakker dag må jeg nok innom din skjønne butikk og se det fine du har:))

ha en fin uke min venn, stoor klem

June sagde ...

Tenk at gammelt undertøy kan være SÅ interessant og tilogmed VAKKERT!!

Klem
June
Nostalgi & Skriverier

Alvas hjørne sagde ...

Et flott sted:))
Sjarmerende med undertøysvinduet:))
Ha en fin kveld!

Solveig sagde ...

Åååå, dette hadde vært stedet for meg også:o)) Veldig ergelig når en kommer til låst dør og blir fristet av det vakre en kunne ha fått kikket på!
Bygningene minner meg om Gamlebyen i Århus. Der storkoste jeg meg og følte jeg var satt mange år tilbake i tid:o)))) Akkurat slik jeg liker det!

Kjekt å høre fra deg igjen, Helle. Håper sommeren din har vært fin:o)) Nå starter skolene og hverdagen igjen her hos oss. Gleder meg til en koselig bloggehøst!
God helg til deg, min venn.
Klem fra Solveig

maría cecilia sagde ...

Hola, just finding your beautiful blog and already in love with all the beautiful things you show here. Went to see your shop and loved everything you sell.
greetings from Chile,
maria cecilia

M sagde ...

Hei snupp!
Så morsomme!!
Har du sett Give Away`en hvor du kan vinne mamelukker?
Link på venstre siden av bloggen min.
Ha en fiiin helg!
klem, M

Agneta sagde ...

Darling-Helle,

VILKEN UNDERBAR SKYLTNING.... det var det skönaste på länge!! Du är saknad av mig, men jag kommer att höra av mig snart. Det är mycket nu... och Du... jag har blivit kalla till intervju till den där uber-tjänsten som jag berättat om. Nästa torsdag... och det är så spännande! Vi kan väl hålla linjen öppen och vips så har Du mitt mejl!

LAV

Agneta

Tovepia sagde ...

Hei på deg, så hyggelig at du vil være med på min giveaway!
Her var det så mye lekkert å se at jeg ble sittende å rulle opp og ned på flotte kjoler og stoffer;)
Nyt en ny uke og klem fra meg;)

bicocacolors sagde ...

how i love the window´s colors !!
beautiful pictures!!

Irene sagde ...

Such a cute display!