03 juli 2010

Kølige flæser

I denne sommervarme er jeg nødt til at finde nogle nemme ting at blogge om.

Sådan er det bare!. Sveden drypper fra min pande, som den naturligvis også gør fra alle andres pander, og jeg hader at svede. Egentligt er jeg ikke ret god til ekstrem varme, hvilket jeg uden blusel vil kalde de temperaturer vi har i øjeblikket. Sol og sommer er dejligt, men hede er svært at leve med, især om natten og når man skal arbejde.
Eller bare rejse fra sin stol for at hente noget kølende...

Jeg har forlystet mig med at finde billeder af lette, flagrende, kølige flæser. Det er så ypperligt romantisk og jeg elsker at se på dem2 fotos fra Urban Outfitters
 

19 kommentarer:

Crinoline sagde ...

Hei,Helle.Vesken er lekker.Sov dårlig i natt pga varmen,men det har blitt kjøligere i ettermiddag.Nå er ferien begynt hos oss. I år skal jeg ha lang sommerferie,hele 6 uker,jippi.Ønsker deg en god sommer.Klem

Alvas hjørne sagde ...

Hei i sommervarmen!
Vi har hatt sommeren på besøk i to dager nå, 24-25 grader, herlig!!
Jeg er veldig glad i sol og varme, men det kan vel bli nok om det varer lenge...
Det er vi ikke plaget med her til nå.
Flotte bilder du viser,nydelig med noe lett og flagrene når det er varmt.
Sommerlig og vakkert:))
Ha en flott sommerkveld!

Prinsesse Elin sagde ...

Er det ikke skjønt! Varmen, solen og at det er sommer. Jeg kjenner igjen den følelsen av å nesten blir for varm. Her har vi det deilig men jeg liker ikke når gradestokken stiger opp over 25. Det blir for varmt for meg.
En fin sommerdag ønskes til deg og dine.
Varme klemmer fra Elin ♥

Jette sagde ...

Hej deroppe, her i Danmark har det også været ret varmt de seneste dage, især igår. Vi skulle besøge nogen, som boede ret langt herfra og der er ikke megen kølighed i en LUPO 3L, men da vi nåede frem skulle vi gudskelov sidde udendørs, og de havde et kæmpe kastanietræ, som vi kunne sidde i skyggen af. Herligt, for jeg hader også at svede. Hav en god søndag

Hallingstad sagde ...

Hej Helle! Ja, man får lidt sved på panden her i varmen, men lige plutselig er varmen væk igen - så der er vel bare at prøve at nyde den... Nydelige flæser - er vild med puden:) Ha' en dejlig varm søndag! Knus; Heidi

ETT RÖTT MONOGRAM sagde ...

Jag är väldigt förtjust i volanger, du har hittat så smakfulla saker med volang. Gillar färgerna vitt och linne väldigt mycket också. Första bilden med draperiet är helt otroligt fint. Du hittade mycket fint trots värmen, för visst har det varit varmt. Igår var luften så varm och fuktig så jag trdde det skulle bli oväder inatt. Men det blev bara lite regn. Och svalare vindar är på ingång, så håll ut..
Stor kram
AnnaMaria

Eva sagde ...

Underbar klänning, passar bra nu i hettan :) Avskyr också att svettas men det blir ju så härliga kvällar efter dessa varma sommardagar !
Ha det gott
Eva

ETT RÖTT MONOGRAM sagde ...

Hej hej jag igen.
Nej då det är sant jag ska ha bjällran runt armen för och hålla björn och varg borta. Vi har en flock vargar, tror dom är mellan 5 och 9. Hujedamej om man springer på dom, en går nog bra men så många!! Och nu har vi björn också, gick en i motionsspåret här, så nu vågar ingen springa där. Rena vildmarken!
Kramis
AnnaMaria

Jorunns hage og hobby sagde ...

Hei, Helle!
Takk for koselig kommentar på innlegget om mine nye roser!:)
Dette var de perfekte bilder til å kjøle seg ned på! Til å beskue,og som bruksplagg.
***
Sommeren er deilig, men jeg må også planlegge mine gjøremål. Arbeide må i varmen, utføres der det er skygge, eller på kvelden.
klem fra Jorunn

Josefine sagde ...

Heisan Helle!

Å for noen fine svale bilder du har funnet frem til. Nydelig med volanger, både på gardiner/puter og klær. Det blir så elegant med en gang kappen kommer på. Håper dette er noe vi får se mer av både på tekstiler og i interiør fremover.

Likte godt den vesken,ble inspirert til å sy en med kappe på...kanskje det blir et sommerprosjekt, hi.hi

Har hatt litt sytørke i vår, det har vært så travelt. Men nå håper jeg på bedre tider til kreativitet..

Skjønner dere har deilige og varme dager, høres helt herlig ut. Men sikkert ikke så godt å jobbe i sånn varme. Jeg er heller ikke så veldig glad i sterk varme. Min grense er egentlig på 25 grader, det er perfekt sommer temperatur for meg. Over det blir det for for varmt ja...

Ønsker deg en fin ny uke min venn, stoor sommerklem

Janne i Fagerlia sagde ...

Sååå lekkert. Likte spesielt godt vesken med roser på.

Agneta sagde ...

Helle,

Vilket somrigt & ljust intryck som mötte mig idag, och banne mig har Du en ny header igen ;)

Jag är sannerligen ingen god bloggvän för tillfället. Jag hinner lägga in ett inlägg på sin höjd på min egen blogg & därefter är det 'inte stranden' som gäller för mig. Jag arbetar hela sommaren och kommer väl att försöka göra min årliga Indienresa lite längre denna gången i stället.

Bilderna Du visar är fantastiska och jag har aldrig sett något så vackert, som denna volangklänning till fönstret!!

Dina kärleksfulla kommentarer ger mig alltid en dos av emotionell c-vitamin, och presentburken Helle...... & dockan som Din syster har skapat..... ja Du kan tro att Du finns i mitt hem varje dag!!

LAV

Agneta

Tone sagde ...

Hei!!

Så deilig med sommer!! Utrolig flotte bilder du viser, kunne godt ha tenkt meg slike flotte gardiner:))
Ha en deilig søndag!
KLem

Nostalgia sagde ...

Injgen varme her, du mp gjerne sende litt hit , hi-hi :-)

Flotte og inspirerende bilder Helle !

Ønsker deg en fiiin kveld !
Klem, Nostalgia

M sagde ...

SÅÅÅÅÅ fin kjole og veske!!
Ønsker deg en god ettermiddag, klem, M

Lev Livet Lett Lokki sagde ...

Så vidunderlig vakkert!! Jeg elsker de gardinene - SÅ lekkert!!
Her er det regn og heller kjølig, så jeg sender noen kjølige drag i din retning Helle - jeg er heller ikke særlig god på å tåle veldig varme - men en kald klem...(med varme tanker) sendes til deg min inspirerende bloggvenn!
Fortsatt god sommer ønskes deg fra Lokki

Solveig sagde ...

Du har alltid så mange deilige romantiske bilder å feste blikket på:o)))) Kjempefint!
Nei, det er ikke kjekt når det blir for mye av det gode. Varme er flott i passe porsjoner, men jeg liker meg heller ikke når det blir stillestående temperatur og intens varme. 22 til 25 grader er helt passe for meg, spes. med lett bris til:o)). Du skulle ha vært her ved min hytte - her er det akkurat passe for øyeblikket:o)))

Håper det kjøles litt hos deg og at dine sommerdager blir herlige og skjønne! Gleder meg til å stikke innom bloggen din igjen.
Klem fra Solveig

ETT RÖTT MONOGRAM sagde ...

Tack för din rara kommentar Helle.
Jag önskar dig en underbar sommar.
Stor kram till dig vännen
AnnaMaria
Ps, igår sjöng jag på danska! det du...

susan said so sagde ...

these are so lovely, especially the curtain! and just looking at them does make things seem cooler...

xox,
susan