08 maj 2010

Lidt nyt

Lidt nyt skal der til! Både på bloggen, og i klædeskabet.

Som jeg før har fortalt, går jeg nærmest udelukkende i genbrugstøj, det er blevet lidt af en livsstil og jeg synes at jeg her får unikke stykker tøj, der passer til unikke mig!

En tur op og ned af gaderne i de allerfleste byer og indkøbscentre, viser det samme tøj (med få variationer og undtagelser) og det virker ikke inspirerende på mig.

Denne T-shirt fra det britiske Topshop

Fandt samme dag denne skønne vintage taske i firben - to go to! Ren Audrey Hepburn!Har været inde på Topshops website og fundet disse fine ting i vintagestil. Der bruges blonder og hæklerier og jeg synes det er lækkert at se, for Topshop er mest for helt unge. Inspirerende i forhold til at bruge nogle af de mange gamle, fine stykker håndarbejde jeg har liggende.Ikke at det overhovedet passer til ovenstående, men se lige her hvad jeg fandt på nettet, helt tilfældigt! Skoene også britiske, nogle er håndlavede af gamle kimonoer, og bare små kunstværker at se på!

Nyd flere af dem hos Hetty Rose9 kommentarer:

sinnlighet sagde ...

Helle, detta var sagolika bilder Du visar idag & skorna är som små konstverk, och skulle se konstiga ut på mina bigga fötter!!

Tack jag fick Ditt mail, och det skall bli trevligt!!!

Agneta

Josefine sagde ...

Hei igjen min venn..

Dette var inspirerende!

Så flott at du bruker mest gjenbrukstøy. Er helt enig med deg, da kan man finne noe spennende. Det blir fort kjedelig når alle har det samme, det gjelder jo både klær og interiør..

Det er jo derfor det er så artig å gå i bruktbutikken der en bare finner en av sorten ...

En herlig t.shorte du fant deg med en bedårende sløyfe, fikk nesten litt femti/sekstitalls feeling...
En stilig vintageveske og, ser deg for meg med den på bytur!

Skoene var rålekker, kunne gjerne hatt de i midten med litt gult på:)

Smask fra meg

elinAnita (eddaskreativiteter ) sagde ...

Grattis med ny flott header...:)
ja...gjenbrukstøy ja...det har jeg masse av...finner så mye flott til billig penge...skal ha et innlegg snart om noe sort..:)
tuuusen takk for alle de skjønne kommentarene du legger igjen hos meg...de gjør meg alltid så glad:)
du er bare så fantastisk god person....Helle mor:)
ha en kos kos kveld....
jeg har stått på marked hele dagen og skal ivei i morgen igjen:)
eddaklemmer til deg...

jeg glemte helt skoene...de var kjempesøte:)

ETT RÖTT MONOGRAM sagde ...

Så fina kläder du hittat på Topshop. Koftorna och blusen är såna plagg jag skulle vilja ha. Får ta och kolla närmare på dom, mycket bra tips! Och skorna är underbara, men mest och titta på för mig. Jag är inte så bra på och gå i höga klackar. Då ska det vara på kalas där man mest fingår lite inne.
Ha en härlig söndag
Stor kram till dig vännen
AnnaMaria

Mitt hvite hus sagde ...

Så nydelig header du har fått deg...

ja er det ikke moro med gjennbruk..jeg vel ikke så flink til å kjøpe brukte klæør men har ei venninne som er superflink til det.. fikser og ordner og har de lekreste klærne...


ha en strålende fin søndag

Klem Kerstin

Alvas hjørne sagde ...

Heisann!
Først må jeg bare få si at din nye header er vidunderlig:)Roser og blonder...nydelig:)
Og takk for gode ord om teppe mitt.
Her blir det også mye gjennbruk både når det gjelder tøy og ellers. Kjekt at det er flere som synes det er flott å ha noe som ikke alle andre har:) Likte den fine T-shirt, og skoene er unike.Beundrer folk som kan gå med slike sko.
Ha en flott søndag!

Joans Country Living sagde ...

Kære Helle

Super inspirerende ;o) Tak for gode tips! Tak for altid søde hilsner på min blog ;o) Ha' en go' uge ;o) Stort knus! Joan

Crinoline sagde ...

Hei,Helle.Genseren med sløyfe var veldig søt.Jeg går sjelden i høye heler,men synes det er flott å se på.Ønsker deg en fin uke.Klem

Landlige Hjem sagde ...

Hei min venn!:)
Takk for dine herlige hilsninger hos meg, setter så stor pris på de må vite♥
Såå utrolig mye lekkert det var her, T-shirt fra TopShop med sløyfe var nydelig :) lekker veske!! De blomstrete skoene var såå søte .) "vil ha"!♥ Vakkert alt sammen!!
Det er sant det du sier at nesten alle butikker har de samme varene.. herlig å kunne få tak i noen egene skatter! Me like!!♥
En flott herlig uke ønskes deg :)
Gode klemmer fra meg
Anki