08 juni 2009

Idag er det slag-regn på ruderne - og koldtMen pyt da være med det, så tænder vi jo bare nogle lys og går og piller ved de mange flotte sager fra loppemarkedet igår. Kort sagt nyder at være indendørs, iført varme sutsko og termojakke.

Katten kan man ikke få til at smide det varme tæppe. Det er heller ikke et vejr at jage en kat ud i.Fandt disse fine gamle gardiner med hæklet kant. Der er også kapper til, og nogle af dem har endda ringe så de lige er til at sætte op. Jeg vil sætte dem op i stuen ud mod vores terrasse, for jeg har tænkt mig at indrette butik i huset.
Der var også nogle søde småduge, ikke så meget denne gang. Pilleæsken med onyxlåg var rigtig fin, så den måtte også med hjem, men det var jo heller ikke just den, der fyldte mest i cykelkurven.


7 kommentarer:

Crinoline sagde ...

Hei Helle. Når det er surt og kaldt ute kan man hygge seg inne.Til og med pusen ser ut som han har det veldig bra i pleddet. Jeg likte veldig godt suppe terrinen som står på bordet og pilleesken var så søt.Lykke til med oppstart av butikk.Kanskje jeg stikker innom hvis vi er på dine kanter.Klem fra Crinoline

Vitt o Vältummat sagde ...

Så fina saker du köpt! Katten verkar nöjd med tillvaron.
Kram/Åsa

ETT RÖTT MONOGRAM sagde ...

Här har vi sol sol idag, varmt och skönt! Så många fina saker du fick på Loppisen, den terrinen är jättevacker. Och så fick din goa katt vara med på bild, så gullig. Det blir spännande och öppna butik, kommer säkert att gå bra.
Kram till dig
AnnaMaria

Josefine sagde ...

Heisan....så koselig du har det på bordet ditt. Nydelig lampe...og fine saker oppå bordet også!
Nydelige gardiner du har funnet...kan brukes til mye spennende. Og pusen din var jo bare så søøøt:)) Ha en fin kveld, klem

M sagde ...

Hei min skjønne!!

Slike minnebøker var også i mine tanker da jeg fikk utfordringen!

Herlige bilder fra deg, og så FIN pus!!

Nå er det natta, og skal parkere pc`en i morgen..
For da er det Bruce Springsteen konsert!
Klem, M

M sagde ...

Ps. Jeg er spent på om du likte mitt forrige innlegg!
Klem,M

M sagde ...

Å takk!!
Jeg har ikke skrevet "offentlig" før, og det er ingen av mine nærmeste som vet at jeg blogger........
Og jeg begynte jo bloggingen for å skrive om prosjekter.....men fordi jeg ikke har hatt kamera, så har det blitt tekst!!
Så har jeg da blitt SÅ oppmuntret av alle fine kommentarer, at jeg tror jeg skal fortsette å skrive en roman, som har vært i mitt hjerte så lenge jeg kan huske.
Men! Jeg vil jo gjerne være i interiørfelleskapet, for det er det som er "limet" , jeg elsker interiør, og jeg har blitt så glad i alle damene her!!!
Jeg husker et sitat (ikke av hvem) som var "We read to know we are not alone". Litt som jeg føler det, jeg blogger for å vite at det er flere som meg!!
Skjønt jeg selvfølgelig har MANGE venner....men ikke med interiør på hjernen..
Klem!!