Follow Me on Pinterest

01 februar 2013

Udstoppet egern

 
Er det at have et udstoppet dyr stående på reolen, det samme som at eje og bære en ægte pels eller at være i besiddelse af en krokodilleskindstaske?
 
 
Jeg ved ikke rigtig hvad der er politisk korrekt, men jeg elsker alle dyr, døde som levende og jeg har i hvert fald ikke taget livet af dem, der allerede er blevet til pels, taske eller udstoppet.
Det ville jeg aldrig kunne gøre, hvis det ikke var for at få mad til min familie.
 
 
 
Nu spiser man jo ikke egern ret mange steder mig bekendt, så jeg går ud fra at dette egern har været brugt til skoleundervisning i naturhistorie eller lignende.
 
 
 
 
 
Under alle omstændigheder en sød lille fyr, som vi må ære og holde af! 
 
 

7 kommentarer:

Lina Aggerholm sagde ...

Ser nu kommer vi ind på et politisk ukorrekt emne for mit vedkommende. Med grønlandske aner så syntes jeg jo ikke at der er noget som helst forkert i at bruge de ressourcer som naturen nu engang giver os. Vi rynker jo heller ikke på næsen af andedunsdyner eller syntes det er synd at vi slå rotter ihjel. Så længe der er balance i tingene så syntes jeg det er helt fint. Jeg syntes han er total lækker den lille fyr så jeg kunne godt finde på at købe ham. Så kan han stå ved siden af min fine udstoppede ugle.
Knuz fra Lina

Janne i Fagerlia sagde ...

Tror ikke du begår noen stor synd ved å være eier av dette lille søte ekorn. Selv har jeg en utstoppet canadagås som ble kjøpt på auksjon for et par år siden :)

Riktig god helg til deg!

ETT RÖTT MONOGRAM sagde ...

Ekorren är väldigt söt, och såna fanns ju i alla skolor förr. Och eftersom han redan är uppstoppad så är det bara bra att han får stå framme hos dig. Jag har ju en gammal rävpäls, skulle aldrig ha den på mig, använder den och sitta på när det är kallt eftersom den ändå finns.
Ha en fin lördag kära bloggvän
Kramar
AnnaMaria

Rapport till Vänfors sagde ...

Godkväll och tack för din kommentar inne hos mig:) Oj, så svårt detta med uppstoppade djur. Känner att jag är kluven men jag hade använt mig av en sån ekorre om jag hittat nån på en loppis eller så, men inte bett någon skjuta en levande. Har tittat runt lite hos dig och gillar det jag sett. Har lagt mig som följare till din blogg:)
He en fin fortsatt helg
Kram Annika

eWa sagde ...

Tänk att få sprida glädje efter sin död...det får han ju göra den här lilla söta ekorren ! Jag kan inte tänka mig att döda något djur men ibland är det ju tur att vissa kan göra det, för att bespara något från onödigt lidande...ha en fin söndag, stor kram från mig :)

ETT RÖTT MONOGRAM sagde ...

Gokväll
Hallen är ganska mörk, hade ytterdörren öppen när jag fotade. Sen har jag lagt på lite ljus i photo-shop.
Ha en fin kväll
Kramar
AnnaMaria

Alvas Hobby og Garden Bird sagde ...

En søt liten fyr:)
Ser slike små nesten daglig, da de besøker fuglebrettet, herlige akrobater:)
Har selv en utstoppet fugl på stuen,den hadde fått et ublidt møte med kjøkkenvinduet stakkars..

Fin dag til deg Helle!