06 september 2011

Arbejdsferie i Nordjylland

Netop hjemkommet fra "ferien" i Blokhus. Jeg nåede da en enkelt rundtur i by og på strand, medens resten af familien kørte hjem. Lige netop den dag var det fantastisk vejr, elsker dette skønne sted i Danmark!


Hvorfor står FERIEN i citationstegn vil nogen måske spørge, og hvorfor kørte familien hjem??
Det var fordi ham her skulle starte på Uni i Ålborg og samtidigt flytte hjemmefra.....uden at have et sted at flytte hen! 

Heldigt for ham at vi fandt en kælderhybel til alt for mange penge, så han ikke behøvede at bo på campingplads og vandrehjem som mange andre af de nye studerende i Ålborg!Så havde vi haft det slemt med at efterlade ham (læs: værre)Vi ikke havde ret meget tid til at nyde det lækre sommerhus i Blokhus, så FERIE kunne man ikke kalde det.
Det vidste vi godt, men vi var nødt til at have en base i nærheden af Ålborg, hvorfra vi kunne køre rundt og søge bolig.


PS...ret sjovt at lege med Picasa collager!


Posted by Picasa

16 kommentarer:

Marit sagde ...

Forstår godt at det er vanskelig å sende sønnen din fra seg! Men det er dessverre en nødvendighet for at de skal bli voksne... Og det går nok bra skal du se! Nydelige bilder og lekkert sammensatt!
Klem marit

Janne i Fagerlia sagde ...

Vår sønn har også samme problemene med studentbopel. Sammen med kjæresten (som forøvrig er fra Århus), bor de nå i en seilbåt to kilometer fra universitetet i Trømsø. Håper de greier å skaffe seg en leilighet før vinteren setter inn.
Men jeg tror vi foreldre bekymrer oss mer enn de unge :) Bra det ordnet seg for dere.

mette laumann sagde ...

Hej Jeg er da vild med dine billeder og det ser da ud til at det er en skøn lille lejlighed , godt det ikke blev et fortelt ;O)
....vi tager til Løkken hvert år der er bare for skønt .
kh Mette

ETT RÖTT MONOGRAM sagde ...

Så roligt för sonen och studera i Alborg, jag gillar den staden. Och det är en jättefin lägenhet ni hittade till honom, där kommer han trivas bra. Men såklart man är bekymrad när dom flyttar hemifrån, men samtidigt kommer jag ihåg hur rolig studenttiden var.
Jättefina collage har du gjort av bilderna.
Ha det gott min vän
Kramar
AnnaMaria

Josefine sagde ...

Kjære Helle

Skjønner godt at du måtte ha deg en "ferie" når din sønn skal ut i verden.Så bra at dere fant et ok sted han kan bo, det gjør verden litt tryggere både for foreldre og sønner:)Jeg tror jeg forstår hvordan dere har hatt det disse dagene. Husker godt den dagen min sønn flyttet hjemmefra...

Nå er han ferdig med sin utannelse. Han har funnet seg verden skjønneste jente og han har kommet tilbake til hjemstedet. Jeg kan se bort til hans hus, og det er godt kan du tro. Verden forandrer seg hele tiden, ofte til det bedre heldigvis:))

Varme klemmer fra meg til deg

Nostalgia sagde ...

Ikke lett når barna flytter hjemmefra, mamma er man jo selv om barna blir store...Godt at det ordnet seg med leilighet for den unge mannen, så kan dere puste lettet ut :-)

Ønsker deg en fiiin uke !
Klem, Nostalgia

Alvas Hobby og Garden Bird sagde ...

Det er ikke bare lett og sende sine ungdommer ut i verden på egen hånd.
Vi foreldre bekymrer oss nok veldig for hvordan det vil gå...det er nok helt normalt å ha det slik.
Det vil helst gå bra:)
Varme klemmer til deg!
Og mange takk for din søte kommentar:)

Anonym sagde ...

Dejlige billeder, vi har mange smukke steder i Danmark..
KH Louise

Solveig sagde ...

Jammen er det mange skillelinjer vi skal over med disse barna våre.
Føles helt sikkert rart når de forlater redet. Mine er jo ikke der helt ennå;o) Mange fornadringer for deg dette året....
Så fint sted dere har funnet - sikkert ikke lett når det er mangel på boplass til studenter.

Men du; så heldig han er som har folk rundt seg som gjør sitt ytterste for at han skal ha det bra - et veldig godt utgangspunkt det;o))))

Fin uke til deg.
Klem fra Solveig

eWa sagde ...

Detta ständiga problem med studentbostäder...likadant i Sverige. Nerverna hänger ju utanpå skjortan innan man vet hur det hela ska lösa sig. Glad att sonen din fann en bra bostad till sist !
Ha det gott
Kram Eva

Crinoline sagde ...

Man venner seg til det etterhvert,Helle. Det er nå to år siden datteren vår flyttet for å studere.Vi savner henne,men slik er livet.Det ser ut som om sønnen din har fått et fint sted å bo.Klem

Pia sagde ...

Min yngsta dotter började studierna i sin hemstad Åbo, nu i september, men nu flyttar hon till en egen bostad som hon KÖPT! Tack och lov kommer hon att bo kanppt 500m från oss! Och på andra sidan har hon Åbo Akademi, där hon studerar. Din sons lägenhet ser ju väldigt trivsam ut!

Kramar!

susan said so sagde ...

oh i love all the little boats and ships! i've had the sea on my mind lately.

xox,
susan

Jorunns hobbyblogg sagde ...

Så fin colager du har laget!
jeg har også fått litt dilla på det. Her har også ungene flyttet på studenthybler, det er en overgang, men så blir man vant til det. leiligheten så kjempefin ut.

akk for hyggelig hilsen i min blogg.
klem fra Jorunn

Anonym sagde ...

Nice att höra från Dig Helle, och njut av Ditt nya kapitel i livet.

Kärlek

Agneta

M sagde ...

Hei Helle, tusen takk for fine hilsener, jo jeg har det bra...!! Takk takk!! Håper du også har det!!
Ålborg er da så koselig...jeg hadde en kort (altfor kort) affære med en danske du....da ble det pendling til Ålborg.....hihi...Mange mange år siden, men sånn gikk det til da man jobbet i flyselskap og verden var liten.....
Så mine drømmer om å trille barnevogn gjennom Ålbors Jomfru Anes gade gikk ad dunders hihi......men så fikk jeg da iallefall kjøpt et servise som jeg bruker den dag i dag....17 år senere....
Det var livshistorien!
Klem,M