Follow Me on Pinterest

06 maj 2011

Kære, søde, rare og tålmodige blogvenner, pauserne bliver længere og længere synes jeg. Tiden går og jeg er optaget af arbejde i butikken og andetsteds. Min gode gamle mor er ensom på plejehjemmet og behøver min kærlighed og støtte mere end min blog og nye indlæg, sådan er det bare. For ikke at tale om min egen lille familie her hjemme, huset og haven som foråret har synliggjort også trænger til en hånd, nogen gange må man prioritere tiden og det gør jeg så på den måde jeg synes er bedst.










Der er god groning i omsætningen i butikken og jeg er supertaknemmelig for at have muligheden for at udæeve alle de kreative indfald jeg inspireres af allesteder fra. Fra magasiner, jeres blogge (!!) og fra en tur i Ravnsborggade, hvor mange fine antik -og indretningsbutikker ligger. Havde ikke mit camera fremme, det var en fejl!

Nu er jeg på vej på nattevagt men ville lige ønske jer alle en rigtig god weekend!




8 kommentarer:

Janne i Fagerlia sagde ...

Du er tydeligvis en kvinne som har stor omtanke for andre. Og noen ganger er vel livet slik at man må velge bort enkelte ting til fordel for noe annet.

Riktig god helg!

Nostalgia sagde ...

God vakt Helle ! bra det kommer litt livstegn fra deg innimellom. forstår godt at du må prioritere, og blkogging skal jo være et overskuddsprosjekt og ikke stress.

Ønsker deg en fiiin helg !
Klem, Nostalgia

Alvas Hobby og Garden Bird sagde ...

Hei Helle!
Du har så rett, det må prioriteres, å ta tid til det viktigste først.
Har vært litt lenge mellom blogginnleggene her hos meg også,det er mange gjøremål på en dag, og bloggen må nok stille i andre rekke i så måte.
Ønsker deg ei flott helg!

Marita og Anne (ensmakavhonning.com) sagde ...

Ta den tiden du trenger du:) vi kan kikke tilbake på gamle blogginnlegg hvis abstinensene blir for store;)

Det er viktig å sette famile først, bloggen vil allid være der når du har tid:) sånn er det det hos oss osgå:)

Ha en kjempe fin helg:)

ETT RÖTT MONOGRAM sagde ...

Alltid roligt och höra av dig Helle, förstår att du har fullt upp med allt annat än och blogga. För blogga tar tid. Och så roligt att din butik går bra, jättefin kökssoffa du visar.
Ha en fin helg vännen
Kramar
AnnaMaria

Marit sagde ...

Forstår godt at det er viktigere ting enn bloggen som opptar deg nå! Ikke la bloggen bli en stressfaktor, men noe du kan hygge deg med når du føler for det. Vi er glade for at du dukker opp en gang i blandt slik at vi vet at det er "liv" i deg...
Ønsker deg en fin helg!
Klem Marit

Mit Vintage-Hus sagde ...

Hej Helle

Tak for dine altid søde kommentarer. Det varmer :) Og tak -vi havde en skøn konfirmationsdag - og en datter, der bare er super glad.

Og du har da selvfølgelig ret. Der er da naturligvis hensyn og kærlighed til familie og venner som altid kommer i første række. Og heldigvis for det. Sådan skal det bare være :)

Må du bare få en fantastisk sommer :) :) :)

Kram Dorthe

susan said so sagde ...

it's only right that your own family and sweet mother get you first! we'll all be happy whenever you can come back to us here, and are sending good thoughts to you while you are "away."

xox,
susan