18 september 2010

Kan man elske at have ondt i maven?

Friheden har en pris!
At være selvstændig og freelancer er ikke for tøsedrenge. Bestandigt er man på tæerne for at øjne noget indtjening til budgetkontoen, og man kan faktisk godt få ondt i maven hvis der ikke lige er noget i sigte en periode.

Det kan dermed se ud som om friheden har for høj en pris, men det har den ikke for mit vedkommende, jeg kan ikke få for meget af den!
Når jeg ikke har den, mærker jeg tøjret stramme som var jeg en hest i bås og det eneste jeg higer efter er at komme fri. Så jo, man kan ligefrem elske at have ondt i maven. Bare lidt, i hvert fald doseret så man ikke får stress og bliver syg af det. For man har jo selv valgt friheden fremfor trygheden i at vide hvor den næste månedsløn kommer fra. 
Ja, og med disse billeder af tante 1 og tante 2 hjemkommet efter en lang gåtur i det blæsende, dejlige efterårsvejr, vil jeg først og fremmest undskylde for den manglende røde tråd i foto-delen af dette indlæg, men ikke mindst ønske alle en god weekend.
Posted by Picasa

5 kommentarer:

elinAnita (eddaskreativiteter ) sagde ...

Ja..du får sagt det du Helle...er så enig i det du sier...friheten er gull verdt...og ikke stramme tøyler...
En får vel mere ondt i maven av stramme tøyler:)
kos deg ..du var meget fin i luen din..
eddaKlememr til deg

eWa sagde ...

Frihet är det bästa av allt !Underbar mössa du har fått på dig och kuddfodralet är så inbjudande :)
Ha en skön helg
Kram

Hallingstad sagde ...

Hej Helle, sikke et godt indlæg og meget rammende i mit tilfælde lige nu. I løbet af de sidste par uger har jeg nemlig taget beslutningen om at jeg IKKE vil tilbage til de stramme tøjler, og ja det giver lidt ondt i maven men er samtidig meget befriende:)

Og hvor er du bare fin i din hat:) Fortsat god weekend, Helle! Knus; Heidi

Nostalgia sagde ...

Jeg drømmer også om den frihet som du snakker om, godt å høre at den smaker selv om det også kan være tøft :-) Likte veldig godt den lekre luen din !

Klemmer, Nostalgia

Cathrines Kreative Hjørne sagde ...

Hei Helle!
Den røde tråden tror jeg at jeg så (!), og du er altså så fin i din morsomme lue! Ja, man må beskytte seg mot blåsten, og den er det vel en del av i Danmark, har jeg hørt!

God helg, og delta gjerne på min høstlige Give Away!

Klem Cathrine :-)